Lucruri mici cu rezultate mari

Autor: Câmpeanu Cezar

LUCRURI MICI CU REZULTATE MARI.

1 – UN NOR MIC SI O PLOAIE MARE1 Imp. 18:44-45. “A saptea oara,slujitorul a zis: “Iata ca se ridica un mic nor  din mare,ca o palma de om.” Ilie a zis: “Suie-te si spune lui Ahab: “Inhama,si pogoara-te,ca sa nu te opreasca ploaia.” Peste cateva clipe,cerul s-a inegrit de nori,a inceput vantul,si a venit o ploaie mare.”

2 – O FETITA MICA SI O MARTURISIRE PUTERNICA – 2 Imp. 5:3. “Si ea a zis stapanei sale: “Oh,daca domnul meu ar fi la proorocul acela din Samaria,proorocul l-ar  tamadui de lepra lui.”

3 – UN MADULAR MIC CARE FACE LUCRURI MARI – Iacov 3:5. “Tot asa si limba,este un mic madular si se faleste cu lucruri mari. Iata,un foc mic,ce padure mare aprinde !”

4 – VULPI MICI CARE FAC PAGUBE MARI – Cant. Cant. 2:15. “Prindeti-ne vulpile,vulpile cele mici,care strica viile,caci viile noastre sunt in floare.”

5 – UN INTERVAL MIC SI VA VENI DOMNUL MARE – Evrei 10:37. “Inca putina,foarte putina vreme,si “Cel ce vine va veni,si nu va zabovi.”

DUMNEZEU CERE LUCRURI MICI CA SA FACA LUCRARI MARI

·         I-a cerut lui Moise toiagul,iar cand a devenit Toiagul Domnului,Marea Rosie a fost despicata !

·         I-a cerut lui Rahav un colt de pe acoperis,cu pretul vietii ei,si a fost mantuita,in ciuda trecutului tumultos !

·         I-a cerut lui David prastia,si ea a devenit o arma mortala pentru Goliat !

·         A cerut vaduvei din Sarepta ultimul pumn de faina si ultimul strop de ulei,si a adus belsug in casa ei.

·         A cerut femeii Sunamite o camera si i-a dat un mostenitor.

·         A cerut baietelului cele cinci paini si doi pesti,si s-a facut o minune de care pomenim si azi.

In fiecare din aceste cazuri,Domnul a cerut ce ei aveau,chiar daca erau lucruri mici,era problema Lui in continuare sa faca lucrari mari. La Dumnezeu nu este nimic de mirat. Noua ne cere inima (Prov.23:26),si ne da in schimb,o mantuire mare si o Imparatie mare.

SLAVIT SA FIE DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS,CARE ESTE VIU IN VECII VECILOR! AMIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *