De Ce?

Ma uit adesea la lumea cu care intru in contact si vad pe ei cat sunt de mizerabili. Spun in gura mare ca totul e perfect in viata lor, ca au tot ce le este necesar, dar cand le spun ca in cazul acesta trebuie sa aduca lauda si slava Domnului, ei tac si nu zic nimic. Stau si ma intreb: oare cata lume are curajul sa-I zica Domnului un simplu MULTUMESC sau TE IUBESC ca ma iubesti? Oare cata lume IL reneaga pe Dumnezeu? Oare nu este El acela care ne-a creat si ne-a dat to de ce avem trebuinta? Oare cata lume mai trebuie sa fie ignoranta in fata Tatalui si Creatorului Cerurilor si Pamantului si a toate ce locuiesc pe el si si in mari? Oare cand lumea va realiza ca noi traim SFARSITUL, ca Domnul vine, MARANATA? Ma doare inima sa vad cum toti cei pe care ii iubesc, frati si surori in Domnul, isi pierd nadejdea sau mai rau isi pierd credinta.De aceea cu totii trebuie sa fim intr-un gand si rugaciune unul pentru altul si sa ne indrumam la DRAGOSTEA DINTAI, DRAGOSTEA DOMNULUI ISUS HRISTOS, MAINTUITORUL SI SALVATORUL NOSTRU. Tot ce El Vrea de la noi este INIMA NOASTRA. Deschideti-o si El va lucra la ea, pentru ca El ne iubeste si nu vrea pierderea sufletului, ci intoarcerea lui.

Recent am vorbit cu un frate care a spus ca cineva i-a facut rau si ca e pe cale de a face ceva regretabil. De ce trebuie sa se ajunga la asemenea afirmatii, daca te consideri copilul Tatalui? Oare nu Isus Mantuitorul te-a iertat de pacate si Te-a chemat la sanul Lui? Oare nu eL, in timp ce era pe Cruce la Golgota, a zis: IARTA-I TATA, CA NU STIU CE FAC! Oare noi de ce nu avem curajul si puterea de a spune, Frate, te iert, pentru ca te iubesc.? Ma doare sa vad ca lumea se inraieste, in loc sa vad ca CREDINTA lor e mai puternica decat ieri si mai slaba decat maine.

Sau am vorbit cu o sora care trece prin incercari cu familia ei. De ce, voi surorilor si sotiilor, care sunteti alesele fiice ale Tatalui, nu strigati la El cu toata inima si gandirea voastra? Oare nu stiti voi ca RUGACIUNEA UNEI SOTII ARE PUTERE MARE? Stati in post si rugaciune si Domnul va va da biruinta. Si eu am trecut prin incercari nespuse, dar credinta mea le-a biruit. Nu uitati ca Dumnezeu nu va da incercari si probleme mai mari decat puteti duce. Dupa cum Cuvantul Domnului ne invata sa nu crutam nuiaua de la copiii nostri daca-i iubim, tot asa face si el cu copiii Lui, spre a ne aduce aminte ca El e Tatal nostru si ca ne iubeste si sa ne indreptam greselile. In acelasi timp, surori dragi aduceti-va aminte ca trebuie sa fiti smerite in toate; nu uitati de tinuta voastra afara si in adunari, ca Domnului nu-i plac ca fiicile Sale sa-si arate goliciunea trupului, iar capul sa va fie acoperit si parul sa va fie asa dupa cum Creatorul vi l-a dat.

Intr-un cuvant, pocaiti-va cu toata inima, gandirea si faptele voastre si veti fi MANTUITI.Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant sa va ajute sa va sfintiti. AMIN!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *